& ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ POWERED BY ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΣΥΒΟΤΑ

ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Γεω/κο Πλάτος: 34.34252
Γεω/κο Μήκος: 20.43543

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Διάρκεια: 8 ώρες
Άτομα: min 4, max 46

Τα Σύβοτα είναι ένα γραφικό χωριό στις ακτές του Ιονίου. Βρίσκεται μόνο μισή ώρα από την Ηγουμενίτσα (πρωτεύουσα του νομού Θεσπρωτίας, όπου και ανήκουν) και είναι η πιο κοσμοπολίτικη περιοχή.

Είναι χτισμένα σε ένα ειδυλλιακό τοπίο: καταπράσινοι λόφοι γύρω από ένα μαγευτικό κόλπο που θυμίζει νορβηγικά φιόρδ, πεντακάθαρα νερά και παρθένες παραλίες που δικαιολογούν τα Σύβοτα να προσελκύουν χιλιάδες τουρίστες από την Ελλάδα και το εξωτερικό κάθε χρόνο.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΚΕΡΚΥΡΑ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ, ΘΑΥΜΑΣΙΑ, ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Latitude: 39.6243
Longitude: 19.9217

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Διάρκεια: Ολοήμερη
Άτομα: min 4, max 140

Με το πέρασμα του χρόνου το νησί μπορεί να έχει αλλάξει, αλλά μπορείτε ακόμα να νιώσετε το πνεύμα ενός μακρινού ένδοξου παρελθόντος. Η πλούσια πολυπολιτισμική κληρονομιά, τα ιστορικά μνημεία, το εκπληκτικό φυσικό τοπίο, οι πεντακάθαρες θάλασσές του και ο άριστος καιρός του, καθ ‘όλη τη διάρκεια του χρόνου, εξηγούν γιατί η Κέρκυρα είναι ένας από τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς της Μεσογείου που υφαίνει ένα ισχυρό ξόρκι στους επισκέπτες της.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΠΑΞΟΙ

ΕΝΑΣ ΝΑΟΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Latitude: 39.1977
Longitude: 20.1700

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Διάρκεια: Ολοήμερη
Άτομα: min 4, max 140

Πολιτιστικό χωριό της Ευρώπης για το έτος 2004, οι Παξοί είναι το ιδανικό νησί για ήρεμες διακοπές. Παραλίες με σχήμα φιόρδ, υποβρύχιες σπηλιές, μικρούς κόλπους και καταπράσινους λόφους, καλωσορίζει τους τυχερούς επισκέπτες. Σύμφωνα με το μύθο, το νησί θα ήταν το νοτιότερο άκρο της Κέρκυρας, αν ο Θεός της Θάλασσας, ο Ποσειδώνας, δεν το είχε σπάσει με την τρίαινά του όταν χρειαζόταν ένα μέρος για να ζήσει την αγάπη του με την νηρηίδα Αμφιτρίτη.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΠΑΡΓΑ

Η ΡΙΒΙΕΡΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Latitude: 39.2853
Longitude: 20.4005

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Διάρκεια: 8 ώρες
Άτομα: min 4, max 140

Η Πάργα είναι μια φημισμένη ναυτική πόλη του Νομού Πρέβεζας, καθώς και ένας διάσημος προορισμός διακοπών. Είναι χτισμένο αμφιθεατρικά σε ένα γραφικό κόλπο, όπου το δασώδες μικρό νησί της Παναγίας βρίσκεται κάτω από τη σκιά του ενετικού κάστρου της πόλης.

Ανακαλύψτε τις γεμάτες με λουλούδια γειτονιές, γραφικά μικρά σπίτια, πολύχρωμα αρχοντικά και απολάυστε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στα σμαραγδένια νερά του Ιονίου Πελάγους από τα ενετικά τείχη.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ενοικιάσεις Σκαφών

Αν αισθάνεστε πιο τολμηροί και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις του Ιονίου πελάγους, το Sivota Marine προσφέρει μια τεράστια ποικιλία ενοικιαζόμενων σκαφών έτοιμων προς πλεύση. Μπορείτε να μας επισκεφθείτε είτε στο γραφείο μας στο λιμάνι των Συβότων – είτε να μας καλέσετε για να κανονίσουμε όλες τις λεπτομέρειες πριν την άφιξή σας.